1. hiçbir insana ve nesnelere karşı herhangi bir cinsel çekim duymayan insanlara denilir. burada nesneler de dedim. zihinde çağrışımlara neden olan nesnelere bakınca hiçbir şekilde zihninde bir şey uyandırmaması gibi. mesela kırbaç denilince akla seks oyuncağı gelirken aseksüeller için bir eşyadan öte değil. anlamsızdır.
    #92998 pia | 7 yıl önce
    0cinsel kimlik 
  2. lar tarafından sürekli aşağılanan kimseler. ben aseksüel değilim fakat aseksüel insanların aşağılanması hoşuma gitmez. tıpkı homoseksüel olmadığım halde homoseksüel insanların aşağılanmasının hoşuma gitmemesi gibi.

    hayatları seks olmuş, seksten başka bir şey hakkında konuşamayacak insanlar var. biri tek bir söz söylediği zaman hemen "hayırdır bir sorun mu var?" gibi gerzekçe bir moda bürünüyorlar çünkü bu onlara göre bir sorun, bir hastalık, tedavi edilmesi gereken bir durum. fakat kendilerine bu tür ithamlarda bulunulduğu zaman kıyamet kopuyor. bana göre ikisi de bir hastalık değil. beni de hiç ilgilendirmiyor. isteyen istediği hayatı yaşasın.

    bahsetmek istediğim bu sözde özgürlükçülerin iki yüzlülüğü. hayatınızda üzerine iki kelam edebileceğiniz tek bir konu var. keşke onu da götünden anlamayıp doğru düzgün kavrayabilseniz.
    #101603 blackmamba | 7 yıl önce
    0cinsel kimlik 
  3. bulaşıcıdır. unisex tuvalet, şahin k pornosu gibi icatlar ve icraatlar yüzünden siz de aseksüel olabilirsiniz.
    edit: aseksüel olduğumu öğrendiğim başlıktır ayrıca. kırbaç deyince aklıma seks objesi değil ''vurucam sırtına kırbacı'' repliği (ömerçip) geliyor. atlar geliyor.
    #103991 zil 130 | 7 yıl önce (  7 yıl önce)
    0cinsel kimlik