1. ilk başladığında da ve devam ederken de "acaba bu kadar iyi oyuncuyu bir araya getirmeseler daha mı iyi olurmuş" diye düşündüğüm dizi.

    onca usta oyuncu arasındaki onca uyumsuzluk, her usta oyuncunun kendi köşesinde rol yapması, usta oyuncular arasında bir karşılıklılık kurulamaması nedeniyle kimi bölümleri dışında tabir yerindeyse "işe yaramaz" olmuş dizi.

    senaryo, diziden önce net midir yoksa diziyle eş zamanlı bölüm bölüm mü yazılmıştır (ki dizi türünde durum genellikle böyledir) bilemiyorum ama dizi, eğer, dizinin ekrandalığıyla eş zamanlı ve bölüm bölüm yazıldıysa (ki ne birbirinden kopuk-ne berbat bir hikâye vardı çoğu bölümde) dizinin başarısızlığında tabii ki usta oyuncular kabahatlidir.

    kabahatlidir, çünkü neden -adı üstünde ustalar.

    dizi, yine de başka güzelliklere neden oldu ve "yeditepe istanbul" dizisi sayesinde ve gibi oyuncularla tanıştık ki onca usta oyuncunun arasında, oyunculuk deneyimi olmayan biri bile, oyunculukta çok başarılı olabilir

    başarısızlığı nedeniyle, her bölümün seyrinde, "acaba kamera arkasında-ya da (yapımcılar istemezse seyircilerin bilmediği) geri planda neler oluyor" diye düşündüğüm; kadrosuna sevdiğim isimler dahil olmuş olduğu için ille ki seyrettiğim ama en çok da "özgü namal" ve "ruhi sarı"nın oyunculuğu nedeniyle seyrettiğim şu anda bu kadar kızmama neden olan berbat bir sonla bitirilmiş eski dizi.

    bir de açık-net. emre kınay'ın canlandırdığı karakteri hiç sevmedim. dizi böyleyken, seyirci için bu kadar ilham verici olabilmişken, bahsettiğim hatalar olmasa kim bilir neler olurdu.
    #23576 ma icari | 8 yıl önce (  7 yıl önce)
    0dizi 
  2. televizyonda yayınlandığı zamanlara yaşım tutmadığı için o zamanlar izleyemediğim, eski bir arkadaşımın çok sevdiği bir diziydi.
    o eski arkadaşımı anımsadım ve diziyi izlemeye başladım.

    #52614 barayyulun | 8 yıl önce (  6 yıl önce)
    0dizi 
  3. "karnımız doyunca aşk başlayacak."
    #106502 ofelia | 7 yıl önce
    0dizi 
  4. sıcak bir dizi. izleyiniz.
    #117467 sarjkablosu | 6 yıl önce
    0dizi 
  5. her izlediğimde hüzünlenirim. çok doğal, çok gerçekçi bir diziymiş. başından sonuna kadar hüzünle izledim. her bölümün sonunda yaktırıyor. dizinin kendisi gibi müzikleri de çok güzeldir.
    #153319 birfinlandiyaruyasi | 6 yıl önce
    0dizi 
  6. trt'de her cumartesi 16:05 saatinde yayınlanacak eski dizi.
    arkadaşlarımın "sen bu diziyi zamanında nasıl izlemedin?" sorusuna maruz kalıyorum zaman zaman. 'dan hemen sonra başlayacağı için bir göz atacağız artık. 2000'li yılların başında yapılmış bir dizi ne kadar kötü olabilir ki zaten...
    #176295 maverick | 5 yıl önce
    0dizi