1. Özel tekniklerle vücudun belli noktalarına uygulanan dokunmalı, ovmalı aktivite. ya da tarafından yapılır. Aromatik yağlar kullanılarak yapılırsa vücut tüm gün mis gibi kokar.

    Bir de (bkz: ) ile bitenleri vardır.
    (bkz: )
    (bkz: )
    #17222 succubus | 8 yıl önce
    0genel terim 
  2. Masaj deyince akla gelen ülke Taylanddır.

    Taylandda bol miktarda masaj salonu var. Fiyatlar birbirine yakın. masaj salonlarına ayakkabı ile girilmiyor (yerel dükkanlara da ayakkabı ile girilmiyor) her masaj sonrası çarşaflar ve özel masaj kıyafetleri yıkamaya atılıyor. Temiz ve düzenli yerler.

    Çeşit çeşit masaj var. Masaj salonlarının bazılarında fuhuş da olabilir, onun detayını vermeyeyim.

    Ayak masajı, el masajı gibi sokak ortasında yapılabilen masajlar olsa da, salonda yaptırmak daha iyi.

    Masaj salonlarında önerebileceğim ve bildiğiniz fizik tedavi tadında iki çeşit masaj var.

    Bunlardan birincisi yaklaşık bir saat süren yağlı masaj. Bu masaj çıplak olarak yapılıyor, iç çamaşırınızı çıkarmak ya da çıkarmamak size kalmış. Üzerinize havlu örtüp uzanıyorsunuz. Ense, sırt, kollar, bacaklar masaj yağı ile bir güzel yoruluyor.

    Çekingen davranırsanız masaj yapan kişi bunu anlıyor ve mahrem bölgelere çok dalmıyor. Çekinmediğinizi fark ederlerse havluyu alıp kenara da atabilirler.

    Yağlı masajdan sonra banyo yapsanız da masaj salonlarında sıcak su bulmak zor. Masaj yağı üzerinizde kalıyor bu yüzden önerim çıkışta doğrudan otele gidip sıcak banyo yapacaksanız yağlı masaj yaptırın. Öyle üç beş saat ortamlarda takılırım derseniz yağ rahatsız ediyor.

    Asıl önereceğim masaj ise Thai masajı. Bu masaj giyinik olarak yapılıyor ve iki saat sürüyor. Thai masajı için iki parçadan oluşan bol bir kıyafet var, onu giyiyorsunuz.

    Fizik tedavi gibi olan masaj bu. Yaşlıca ve deneyimli bir teyze seçerseniz kemiklerinizi kütürdetebilir. Ufak tefek göründüklerine bakmayın sizi ortadan ikiye katlayıveriyorlar. Vücudu esneten, sizi geren ve yer yer canınızı yakabilecek hareketler var.

    Thai masajının bir standardı yok. Yani bazıları canınızı yakabilir, bazıları sırtınızda yürüyebilir, bazıları öncesinde ayaklarınızı yıkayabilir Vs. Aynı masaj salonundaki farklı masajcılar bile farklı teknikler uygulanabiliyor.

    Thai masajının sonunda masajcı bir yastık getirip sizi dizlerine yatırıyor ve alnınıza, şakaklarınıza masaj yapıyor. İki saatin sonunda sizi pamuk gibi yapıyor.

    Uzun uçak yolculuğu sonrası önereceğim masaj Thai masajı. yorgunluğuna da iyi geliyor.


    İsterseniz otele de masajcı çağırabilirsiniz.

    Dil bilmeniz şart değil, uzak doğulular kullanıyor. Otelinize yakın salon varsa masaj salonundaki görevlilerden birini ekleyin. Yazışarak otelinizi, oda numaranızı belirtip istediğiniz masajı yapacak birini çağırabilirsiniz.

    Masöz odanıza gelirken resepsiyona görünmek ve kayıt almak zorunda. İşini bitirip çıkarken resepsiyondan arıyorlar ve siz onay vermeden otelden ayrılmasına izin vermiyorlar. Bu yüzden masözü gönderdikten sonra cüzdan, pasaport Vs. Kontrol edip ve telefonun yakınında olun.

    Yağlı masaj 400-500 baht, Thai masajı 150-300 baht. Türk lirasına dönüştürmek için 10 A bölebilirsiniz.




    #17259 Keltox | 8 yıl önce
    0genel terim 
  3. bazen çok aranan, hatta arada yaptırılması gereken bir şey. şu an baş ağrısı yüzünden camdan atlama modundayım mesela, olsa bir yapan ellerinden öperim.
    #30852 kerem | 8 yıl önce
    0genel terim 
  4. mümkün olduğunca sık gidiyorum. istanbul'da zebil olan spa merkezlerini ve otelleri tercih edin ki genelde otellerin spa'sı da oluyor. bu merkezlerde balili kızlar masöz olarak çalışıyor. merkezden hatta masaj seçiminizden çok size düşecek masöz önemli. bazıları uçuruyor, etkisi günlerce sürebilen bir şekilde zamandan ve mekandan sıyrılıyorsunuz. bazılarıysa kemiklerinizi kırıyor, kırmasa da esnetiyor ya da okşamaktan hallice bir şeyler yapıyor. şahsi tecrübelerime dayanarak tavsiyem, merkez size iri yarı ya da güçlü kuvvetli görünen masöz verirse kabul etmeyin. bildiğiniz uzak doğulu tipli, kısa boylu, narin, nazenin masöz isteyin.

    masözlerimin hepsiyle havadan sudan laflamışımdır. genelde yalnız gitmem yani aynı anda ve aynı odada tıpkı benim gibi masaj yapılan bir arkadaşım da olur. demem o ki ben hiç denemedim ama happy end falan gibi şeyler beklemeyin, bahsettiğim yerler o tip yerler değil. o amaçla adı masaj salonu olan ama pratikte başka hizmetler veren mekanlar var. o tip bir arayıştaysanız, arabanızı bir kaç saat işlek bir yerde bırakın. döndüğünüzde aradığınız hizmetleri veren bir masaj salonunun kartviziti arabanızın camında olur.
    #30895 extracts and licences | 8 yıl önce
    0genel terim 
  5. pratik yapa yapa etkili ve basit yöntemlerini öğrendiğim uğraş.

    bebe yağı ile yapıyorum ağırlıklı olarak; ama mutlu son isteyene sopa çekerim ona göre...
    #30964 the ancient one | 8 yıl önce
    0genel terim