1. cenazesi, Türkiye'de kimlerin Atatürk'ü sevip kimlerin sevmediğini gösterecektir.
    #143688 birfinlandiyaruyasi | 6 yıl önce
    0tanınmış kişi 
  2. ölmesine bir insan olarak üzüldüğüm, ancak kişiliği ve söylemleri nedeniyle üzüldüğümü söyleyemeyeceğim şahıs. bu adamı sevenlere ve takip edenlere diyeceğim tek şey bu adamın sözlerine inanmamanız. kendisi çok müslüman gibi görünse de açıklamalarına baktığımızda (islam adına) pek tutarlı açıklamalar yapmadığını görmek çok kolay olur.
    #143792 albaykus | 6 yıl önce
    0tanınmış kişi 
  3. diyanet işleri başkanı ile rte'nin el üstünde tuttuğu bir zattı.
    padişahların kardeşlerini boğazlamasına 'erdemdir. kardeşini katletmese taht kavgası çıkacak, yüzbinlerce insan ölecek' diyerek alkış tutacak kadar fanatikti.
    haremdeki kadınla, balo hocasını da bir tuttuğu olmuştur.


    #143799 zil 130 | 6 yıl önce
    0tanınmış kişi 
  4. cumhuriyeti yok sayan ama ölüsü türk bayrağına sarılı tabutla taşınan fesli tarih sapığı.
    #143864 no pasaran | 6 yıl önce
    1tanınmış kişi 
  5. fesli deli, maras dondurmacisi, kadir misirkocani, kadir puskulluoglu, kadiris misiroglou olarak taninan iktidar yandasi, sozde tarihci kalbi kinle dolu biri.

    cok uzun suredir hastahanede ve yogun bakimda idi. ama ne hikmetse o kadar zaman gebermeyip, pardon ölmeyip ramazan ayinin ilk gununde mefta olmasi dusundurucu. hatta birkac hafta once aklima bu geldi. ya simdi bu deli gider mubarek ayda ölür dedim, ki oyle de oldu. bana kalirsa son yogun bakim haberi ciktiginda zaten vefat etmisti. bunu bilerek yapip ramazan ayinda olmasini sagladilar, pr yaptilar resmen.

    bir tane de yeni akit tuvalet kagidinda yazan genel editor mu ne vardi. onu da umre'de öldürdüler. sonra viagradan kalp krizi gecirerek öldügü ortaya cikti. hele sunlar gitsin, daha neler neler cikacak. sabirsizlikla bekliyorum.
    #143874 stockholmare | 6 yıl önce
    0tanınmış kişi 
  6. deli raporu olmasına rağmen "gerçek tarihçi" lafıyla anılan bir şahsiyet.
    öncelikle ben ölü birisinin arkasından konuşmayı pek sevmem fakat kendisi "dindar" olup ölmüş birisinin arkasından fazlasıyla atıp tutmuştur, saçmalamıştır. rüyasında mustafa kemal'i gördüğünü söyleyince ne derecede saçmaladığını bir çoğumuz gördük. bazı insanlar fazlasıyla el üstünde tutuyor, gerçeği söylediği için mi el üstünde tutuyor? hayır, gerçek onların umurunda değil, kadir mısıroğlu onların duymak istediğini söylüyor, bu yüzden seviliyor.
    #143949 komretka | 6 yıl önce
    0tanınmış kişi 
  7. fesiyle beraber mi gömdüler acaba düşündüğüm kanaat önderi (!)
    yersen.
    bazı insanlara nasıl da güzel rahmet okunmuyor ama. haaağrika.
    #188586 mangetsu | 5 yıl önce
    0tanınmış kişi 
  8. 2019 yılında fes yetmezliğinden hayatını kaybetmiş tarihçi.
    #188592 fly | 5 yıl önce
    0tanınmış kişi 
  9. (bkz: )
    Yaşadığı sürece dünyadaki kıtkaynakları tüketerek nice gencin hakkına girmiş yürüyen mundarlık.
    #188601 migfer tokmakel | 5 yıl önce (  5 yıl önce)
    0tanınmış kişi 
  10. Direk vikipediden alıntıdır
    Esas kaynak

    tr.m.wikipedia.org/...

    İşin özü,

    Tartışmalar Düzenle
    Mısıroğlu Atatürk ve Millî Mücadele aleyhindeki ifadeleri ve sosyal medya paylaşımları nedeniyle tartışma konusu olmaktaydı. "Mustafa Kemal'in hilafeti yıkmak üzere İngiltere ile anlaşması sonucu Anadolu Yunan işgaline uğramıştı",[8] "Keşke Yunan galip gelseydi, ne hilafet yıkılırdı ne şeriat kaldırılırdı"[9][10] gibi sözlerinin yanı sıra "Şeriat gelsin de isterse Türkiye batsın, ben razıyım"[11] demesi, "Amerika'nın ihtiyacı petrole, benim de ihtiyacım tarihi müesseselerime dönmeye. Bu menfaati mükavelinde bana yardımcı oluyorsa 'Allah razı olsun' derim. Ya Amerika'nın desteğiyle gelen, Amerikan kuklası bir halife gelse; gelsin de kim gelirse gelsin!"[12][13] demesi, Selahaddin Eyyubi için hayvan oğlu hayvan ve şerefsiz demesi[14] ve Mehmet Âkif Ersoy için "Yunan'la öç için mi dövüştün? Ebediyen sana yok, ırkıma yok izmihlâl diyorsun İstiklâl Marşı'nda. Bunları hiç düşünmemişler. Seksen sene sonra Yunan'ı hâlâ Sakarya'da mı vehmediyorsun da 'korkma' diye başlatıyorsun. Niye korkacağım lan dünya benden korksun pezevenk! Mehmet Âkif... Serserinin teki!"[15] demesiyle tepki çekmiştir.

    Mısıroğlu Atatürk ve Millî Mücadele aleyhindeki açıklamaları dışında örneğin Karl Marx'ın bir cinnî olduğunu ve Das Kapital'i cinlere yazdırdığını;[16] Stalin'in II. Dünya Savaşı sırasında kumlara Ayet el-Kürsi okutup Alman ordusunun üzerine serptirdiğini;[17] bir arkadaşına Atatürk'ün ruhunu çağırtıp onunla konuştuğunu;[18] Temmuz 2016'daki bir televizyon röportajında, Shakespeare'in gerçekte İngiliz olmadığını, "Şeyh Pir" adında gizli bir Müslüman olduğunu iddia ettiği açıklamalarıyla da gündeme gelmiştir.[7][19]


    Şahsi görüşüm,
    4. İslam halife hz. Ali'nin ölümünden sonra başa geçen muaviye ve devamı olan yezid, peygamber torunu olan hasan ve hüseyin'in katilidir. Muaviye ve yezid'i halife kabul eden düpedüz delidir.
    #188639 vanosss | 5 yıl önce
    0tanınmış kişi 
  11. hatıratlarını kutsal gören amatör tarihçi. zira kendisinin atatürk ve rıza nur konusunda akademik çalışması yok bildiğim kadarıyla. yazdıklarının değeriyle benim kulzos'ta yazdıklarımın değeri aynıdır.

    işin tuhaf yanı, bu rıza nur isimli şahıs şeriatçı falan da değil. çoğu ittihatçı gibi fransız ihtilali havasından etkilenmiş, osmanlı romantiklerinden. biraz da pozitivist birisi. hatta saltanatın kaldırılmasını isteyenlerden. yüksek ihtimalle kadir mısıroğlu bu tarz bilgileri sansürlemiştir.

    hadi tüm bunları geçtim "shakespeare aslında 'şeyh pir'dir" diyen birisini değil ciddiye almak, kendisiyle arama 500 metreden az mesafe koymadan görüşmem bile.
    #188641 jean baptiste de la rose et la croix | 5 yıl önce (  5 yıl önce)
    4tanınmış kişi 
  12. papazları katleden, sırf dine inanıyor diye bir çok insanı katleden stalin için "kumlara ayetel kürsi okuttu, bunları tanklara savurtup, hitler'i öyle yendi" diyen şey.

    #226445 stargate solucani | 4 yıl önce
    2tanınmış kişi 
  13. İddiaya göre mezarında 20 farklı insan dışkısı varmış. Neyzen tevfik'in bu durum için çok güzel bir hicvi var:

    Ben sana bok demem,
    Boklar duyar ar eder.
    Bir zerren düşse boka,
    Onu da mundar eder.

    Tanrı senin hamurunu
    Necasetle yoğurmuş,
    Anan seni s.ç.r iken
    Yanlışlıkla doğurmuş.

    Eğer ahiret varsa Ateşi bol olsun...
    #226985 migfer tokmakel | 4 yıl önce (  4 yıl önce)
    0tanınmış kişi 
  14. teal-i islam cemiyetinin devamı bir kişiliktir. üzerine bana göre çok fazla konuşmaya gerek yok. ülkede meclis, kanun üstünlüğü kalksın eski hacı-hoca, levanten tafyası üstün olsun, halk tebaa olsun, çiftçilik yapsın eski tabirle "amele" olsun der işte.
    bizim milletin içindeki birtakım geri zekalı da bunun peşinden gider. bu ülke gerçekten garip. osmanoğulları soyundan olan atanamamış şehzade bozuntusu gibi ve bunun gibi 46'lık fesli şebeklerin peşinden gidebiliyor az da olsalar sinek misali mide bulandırmaktalar.

    geberip gitmiştir işte savunduğu tezlerin altı ultra gerici olduğu için azalarak biteceklerdir çünkü buna inanan bir beyin kazanılamaz beyin ölümü yaşarken gerçekleşmiştir.
    #256594 migfer tokmakel | 4 yıl önce (  4 yıl önce)
    0tanınmış kişi 
  15. şu adamın tarihçiliğini ciddiye almanın "ateşlenen çocuğu doktora değil, bana üfletmeye getirin" diyen şarlatanı ciddiye almaktan, bunu akademik tarihçilerle bir tutmanın, dertlisini badeleyen cinci hocaya tıp doktoru muamelesi yapmaktan farkı yoktur.

    zırvalarını destekleyen tek bir ciddiye alınacak kaynak da yoktur zahmet edip ne oldukları ve (ciddi olanların) aslında ne yazdıkları okunursa.

    kim dedi olm size "her fikir değerlidir" diye? benim taksici de "otobüsü türkler buldu" diyor. o da fikir.
    #256610 bere | 4 yıl önce (  4 yıl önce)
    0tanınmış kişi 
  16. Karakter ve imaj olarak Peter coyote'nin bitter moon oscar 'ının paralel evrendeki hortlamış versiyonu olan fesli.
    #256649 isthatnotokey | 4 yıl önce
    1tanınmış kişi 
  17. yerli rush limbaugh.

    ikisi de öldü. çok da güzel oldu.
    0tanınmış kişi