sözlüğümüzde hala başlığı olmaması karşısında dehşete düştüm.
25 yaşında, türkiye'nin en iyi iki kalecisinden biri.
diğeri için (bkz: altay bayındır).
türkiye, maşallah hiç kaleci yönünden sıkıntı çekmez. daha nice yetenekli topçularımız var kaleyi koruyacak fakat, bu ikisi dünya çapında oynuyorlar.
çekmeköyspor alt yapısında bir sene oynadıktan sonra, trabzon'un pilot takımı 1461'e transfer olan uğurcan, 16 yaşında onur'un bağları kopunca profesyonel oldu. onu a takıma kazandıran vahid halilhodzic'in de hakkını teslim etmek gerek. ilk avrupa maçına, rabotnicki fk maçında 2017 senesinde çıkmıştır. tabi yine onur abisinin kadro dışı kalması sebebiylen.
türk milli takımının birinci kalecisidir. dünya standartlarında ilk 10'a çok rahatlıkla, büyük bir avrupa takımında oynarsa ise, direk ilk 3'e girebilecek karakter, yetenek ve sağlıkta (bak burası çok önemli. adam kendine çok iyi bakıyor) bir futbolcu.
her ne kadar bizimle olan maçlarında ulan bu da çıkar mı lan diye sövsem de, rakibin de öylesi lazım açıkçası.
diğeri de (bkz: fernando muslera) mesela.
her neyse efenim, uğurcan için de artık dünyaya açılma vakti. gelecek sezon kendisini ya serie a şampiyonu inter'de, ya da fransa lig 1 şampiyonu * lille'da göreceğiz.
lille uğurcan'ın önceliği, malum mini trabzonspor olduğu için. satışı da 25-30m€ + sonraki satıştan pay şeklinde olacak.
dilerim allah'tan, karakteri kadar temiz bir kariyeri olsun. kendini bozmasın, para onu bozamasın da, barça'da, bayern'de falan görelim.
yolun açık olsun şerefli rakip. başarılar türk milli takımı 1. kalecisi.
yolcu yolunda gerek özdeyişi ile birlikte emekleri için teşekkür ve onore edilerek artık gönderilmesi gereken canımız, ciğerimiz.
Kafasında bitirmiş belli ki. Bugün biraz dikkatli olsaydı roma 'ya avantajlı gidebilirdik. Neyse, canı sağ olsun. Hali hazırda kendisine gelen ciddi bir teklif varken iki tarafın da maddi / manevi kazançlı çıkacağı bir sözleşme ile hoşça kal demek gerekir.
son 4 maçta kalesine gelen bütün topların içeri girmesine engel olamamasına rağmen (benim için) hâlâ türkiye'nin en iyi kalecisidir. bunca zaman takımı sırtladıktan sonra takım tam kendine gelmişken, takım olmuşken uğurcan'ın hataları da göze çarpıyor haliyle. yakın zamanda kendini toparlayacak ve eski performansına geri dönecektir.
onlarca maçı kurtaran bir kalecinin bir kaç maç formsuzluğu tolere edilebilir. tolere edilmeyecek olan avrupa'dan elenmek desek, kurtardığı penaltıyla avrupa biletini de kendi almıştı zaten. (e tabii o maçlarda yediği beleş gollerle durumu oraya götüren de kendisiydi, o da var.
kafasını toparlayıp kendisini göstermesini diliyoruz taraftar olarak. hem, sen eski formuna kavuş ki gitmek istiyorsan da paraya kıyıp alsınlar seni di mi?