1. bundan böyle salı günleri saat 21'de kulzos radyo'da yayında olan program.
    ben, dj'iniz krupp, radarıma yakalananları, hoşuma gidenleri ya da sadece gözüme çarpanları -kafama göre- çalacağım.
    yerine gelen keyfinizi 21 pare top atışıyla karşılıyor olacağım.
    hepinizi beklerim.
    #241349 krupp | 4 yıl önce
    0radyo programı 
  2. gelenek haline gelmiş bir uygulama.

    mesela yabancı bir ülkenin devlet başkanı 'yi ziyaret etse onun gelişi dolayısıyla yapılır. ya da için önemli olan bir günde 21 pare top atışı yapılır. örneğin; kutlamalarında 21 pare top atışı yapılır. veya kutlamaları için yapılır. vb vb birçok örnek sayılabilir.

    bu geleneğin nereden geldiğini net olarak bilmiyorum ama daha önce şöyle bir şey duymuştum; eskiden savaş gemileri başka limanlara yanaşırken gemiden top atışı yaparlarmış. burada amaç şu; ''bakın tüm toplarımızı attık, artık silahsızız, düşman değiliz'' anlamı taşıyormuş. daha sonra karadaki birlikler de gemiye ithafen ''tamamdır, buyurun gelin'' manasında top atışı yapıyorlarmış. yani işin altında dostluk ve güven mesajı varmış.

    ayrıca; devrinde padişahlar tahta çıkarken de top atışı yapılırmış.

    (bkz: )
    #241476 laz ziya | 4 yıl önce (  4 yıl önce)
    0askerlik terimi 
  3. bugün 19'da yayında olacak olan program.
    abuk subuk müzik zevkimle radyoda sizleri bekliyor olacağım.
    #242952 krupp | 4 yıl önce
    0radyo programı 
  4. yayındayım efenim ama biraz gizli bir yayın.
    herkesleri beklerim.
    gitarlar kişniyor, baslar da gurul gurul.
    !önemli not!: neden kaynaklandığını bilmediğim bir problemden ötürü yayını duyamamanız halinde alternatif linklerden birine tıklayarak müziğin kulaklarınıza dolmasını sağlayabilirsiniz.
    #243897 krupp | 4 yıl önce
    0radyo programı 
  5. bu haftayı ıskalamış, önümüzdeki hafta olanca hızı ve abukluğuyla devam edecek olan program.
    #244872 krupp | 4 yıl önce
    0radyo programı 
  6. bu akşam kedi özel bölümüyle sizlerle olacak program.
    ben şimdilik yokum.
    önümüzdeki bir saat boyunca sizleri bana hazırlayacak
    #246886 krupp | 4 yıl önce
    3radyo programı 
  7. ilk defa -ve umarım bundan sonra- bir cuma akşamı saat 'de sizlerle olacak olan radyo programı.
    efenim saatimiz değişti ama program değişmedi hala aynı abukluk sizlerle olacak ama üzerine ilk defa anonslarımla krema hazırladım.
    herkesleri beklerim.

    not: anonslar spontane ve paşa gönlüme uygun olacak.
    #249325 krupp | 4 yıl önce (  4 yıl önce)
    14radyo programı 
  8. bu akşam 21'de sludge/black/stoner metal ağırlıklı bir listeyle başlayıp daha sonra ise ağırlıklı bir yumuşak geçişle 'un 'ına bağlanacak olan program.
    #251804 krupp | 4 yıl önce
    0radyo programı 
  9. bu akşam 'de yenilenen radyoyu yıpratacak program.
    bugünün menüsünde anadolu ezgileri ve stonerla bezeli neo-psikedelik rock var. şarkıların çoğu enstrümental. dumanlı ve hafiften melankolik bir yayın olması bekleniyor.
    sonrasında ise günün anlam ve önemine binaen bir iki marş ve sevgili 'un özel yayınıyla sizlerle olacak.
    #254850 krupp | 4 yıl önce (  4 yıl önce)
    0radyo programı 
  10. bu cuma da 'de kafacıklarınızı ütüleyecek olan radyo programı.

    bu akşam dümenimizi 'e kırıyoruz, civarlarına. o yörelerin kızanları 'un ilk üç albümünden sevdiklerim ve yine o yörenin alametifarikası olan ile icra edilmiş müzikleri kulağımıza dolduruyoruz.

    tabi çalacaklarım bunlarla bitmiyor. bir konu belirleyip ona bağlı kalma konusunda sıkıntı yaşayan ben, listeye yeni çıkanlardan, sevdiklerimden de bir şeyler ekledim.

    tüm bunlardan sonra ise bugünün nisan'ın sonu, 'ın habercisi olmasından ötürü ve 'ın 'yla radyoyu 'le 'a devrediyoruz.

    testere gibi bir yayın sizleri bekliyor. afiyet olsun.

    #256023 krupp | 4 yıl önce
    0radyo programı 
  11. haftalık abukluk dozunuz bu da 'de radyoda.

    geçen haftaki yolculuğumuzda stockholm'e gitmişk bu hafta ise batıya 'a gidiyoruz. i bizlere lutfeden üç efsane grubun üç efsane albümünden seçtiklerimi dinleyeceğiz.

    bunlara ilaveten bahsettiğim seçkisini dinleyeceğiz.

    bu iki konseptin tek ortak noktası benim hoşuma gitmeleri olup başka ortak nokta aramamanız tavsiye edilip keyfini çıkartmaya bakmanız rica edilir. neyse ki yayınımın verdiği tahribatı sevgili 'ün yayını 'la kolayca onarabilirsiniz.

    afiyet olsun.

    not: yayınında kullanılacak dosyaların formatı ekseriyetle olup vaziyet almanız önerilir.
    #256827 krupp | 4 yıl önce (  4 yıl önce)
    0radyo programı 
  12. bu akşam özel yayınıyla kulaklarınıza dolacak radyo programı.

    siz kıymetli dinleyicilerime sessiz sakin bir akşam yaşatabilmek adına seçtiğim bu yolda yayınımın çok büyük bir kısmı hoşuma giden, kısıtlı bir süre dinleyip iyi bir dinleyicisi olmak istediğim türde parçalardan oluşuyor. bu türü keşfederken genellikle basçılar üzerinden ilerledim. dinlediklerim ve bu akşam size çalacaklarım da biraz bu yönde olacak. ekseriytle çalacağım. anahtar kelimeler: , , , , , , (!)

    tabi ki de listemi oluştururken birkaç konsept dışı şarkı da ekledim. bunu eklemek istediğim onca güzel parça varken yaptım bir de -belki de ikinci bir caz yayını yaparım, kim bilir?- benden de bu beklenirdi ancak

    o jazzlar, blueslar sizi de mahvetsin istiyorsanız 'de görüşmek üzere.
    #257644 krupp | 4 yıl önce
    0radyo programı 
  13. mayıs'ta 'de ruhunuzu besleyecek olan program.

    bu hafta belli bir tür üzerine yoğunlaşmadım. hazırladığım listeye göz gezdirdiğim zaman içinizi daraltacak, bir liste olduğunu görüyorum.

    sevgili 'ün 'ından önce sizin içinizi karartacak, 'ın tadına daha bir ayrı vardıracak bir yayın için tık.
    #258251 krupp | 4 yıl önce
    4radyo programı 
  14. bu akşam 'de yine çorba gibi bir listeyle radyoda olacak abukluklar silsilesi.

    seçtiğim şarkılara baktığımda gözüme çarpan türler: , , , , , , , ve bilmediğim bir iki daha...

    'ün 'ından önce radyonuzdan ısrarla isteyiniz.

    afiyet olsun.
    #258831 krupp | 4 yıl önce
    1radyo programı 
  15. bu akşam 'de yılında çıkıp da dikkatimi çekmiş albümlerden parçalarla huzurunuzda olacak zamazingo.

    yıllar sonra gelen artçı bölüm, şişelerce bira içtikten sonra gelen çişten sonraki artçı çiş...

    bekliyorum.
    #292692 krupp | 3 ay önce
    0radyo programı